image ge132
ge 132 ge 132 plus

Meniu

International Health GE 132


Despre International Health: Compania International Health a fost infiintata in anul 2002, avand filiale si reprezentante la nivel international, in 12 tari din Europa. International Health aduce pe piata complexul de antioxidanti GE 132 si GE 132 PLUS, complex realizat dupa o reteta japoneza, fiind rezultatul studiilor unui colectiv de cercetatori din Japonia condusi de Dr. Kazuhiko Asai. Antioxidantii GE 132 si GE 132 PLUS NATURAL sunt fabricati in Germania, respectand standardele industriei farmaceutice din Unuinea Europeana.

Sloganul International Health: Sanatate si frumusete in fiecare casa!

Misiunea si viziunea International Health: Oferirea de solutii eficiente pentru o viata mai buna si mai sanatoasa, in conformitate cu tendintele internationale si noile descoperiri in domeniul sanatatii.

Activitatea International Health: Compania este prezenta pe piata din Romania, avand ca activitate principala comertul si distributia produselor naturiste GE 132 si GE 132 PLUS NATURAL. Antioxidantii GE 132 si GE 132 PLUS NATURAL sunt suplimente alimentare avizate national si international pentru comercializare, detinand astfel toata documentatia, certificatele, atestatele si studiile impuse de legislatia fiecarei tari.


Valorile International Health
Orientarea catre client  - International Health ofera clientilor si colaboratorilor sai produse de calitate, certificate international, menite sa imbunatateasca sanatatea si calitatea vietii. Compania tine cont de parerile clientilor si partenerilor sai, astfel incat produsele si serviciile oferite sa depaseasca asteptarile clientilor.

Inovatie si creativitate - In toate activitatile sale, firma International Health este orientata catre tot ce este nou, urmarind cele mai recente descoperiri in domeniul sanatatii si imbunatatind in permanenta procesele si produsele oferite pe piata.

Integritate - Compania International Health este preocupata de pastrarea integritatii in toate activitatile sale, respectand cele mai inalte standarde etice in ceea ce priveste promovarea sanatatii si imbunatatirea calitatii vietii.

Munca in echipa - Echipele din fiecare tara in care compania International Health este prezenta, colaboreaza intre ele, cu scopul de a realiza misiunea firmei, aceea de a oferi o viata mai buna si mai sanatoasa clientilor sai. Schimbul de informatii, experienta profesionala si imbunatatirea continua a cunostintelor in concordanta cu cele mai noi descoperiri in domeniul sanatatii constituie elemente centrale ale activitatii intregii echipe International Health.

Cooperare si colaborare - International Health ofera clientilor si colaboratorilor sai informatii despre cele mai bune practici, experiente, cunostinte si noutati privind activitatea, totul cu scopul de a actiona in folosul oamenilor si de a evolua cu succes pe piata din domeniu. International Health are colaborari cu medici, organizatii medicale, presa scrisa si televiziuni, in toate tarile in care este prezenta.