image ge132
ge 132 ge 132 plus

Meniu

GE132 - Profu Menci (25-05-2013)


GE 132 la emisiunea Profu Menci de la Antena2 din data de 25.05.2013

In zilele noastre exista doua tipuri de tratamente, unul natural si unul chimic. Cel chimic are la baza  medicamentele chimice (de sinteza), care sunt facute in laboratoare si nu au nimic natural. Medicamentele de sinteza sunt concepute pentru a actiona asupra efectului. Atunci cand organismul nostru este afectat, noi administram aceste medicamente chimice care vin si actioneaza, ajuta la diminuarea sau stoparea efectului acelei afectiuni, dar nu si a cauzei. Astfel, atunci cand medicamentul se dizolva in organism si efectul acestuia trece, boala revine si ne afecteaza din nou organismul. In plus fata de boala respectiva, suntem atacati si de reziduurile chimice ale acestor medicamente (efectele adverse ale substantelor chimice din compozitia medicamentelor).

In schimb, un tratament natural, cum este GE 132, format din mai multi antioxidanti naturali, merg la cauza afectiunii si o distrug, asfel incat dupa trecerea efectului acestui antioxidant natural, acea afectiune sa nu mai existe si organismul sa nu mai resimta un efect  negativ. In plus, fiind un produs 100% natural, GE 132 este asimilat mai repede de organismul uman si nici nu lasa in urma reziduuri chimice.

Alta diferenta dintre cele doua tratamente ar fi aceea ca tratamentul natural poate fi folosit si pentru preventie, consumand GE132 preventiv organismul este ferit de numeroasele afectiuni si boli existente in zilele noastre. In schimb tratamentul chimic nu poate sa faca acest lucru, el fiind conceput doar sa intervina atunci cand boala este deja instalata in organism.

Cu toate aceste diferente intre cele doua tratamente, acestea doua merg foarte bine impreuna si se ajuta reciproc. Tratamentul alopat vine si scade efectul bolii intr-un timp scurt, iar tratamentul natural vine intai si detoxifica organismul, creand o parghie pentru tratamentul alopat ca acesta sa actioneze eficient, iar dupa aceea elimina si acele reziduuri chimice produse de acesta.

Datorita componentelor continute, administrarea GE 132 inseamna intarirea sistemului imunitar si prevenirea reaparitiei bolii. Aceste componente sunt: ciuperca Reishi ( ganoderma lucidum ), resveratrol ( extract din samburi de struguri), extract de cartilaj si ficat de rechin, extract de ceai verde, extract de muguri de macese si laptisor de matca. Aceasta reteta a fost creata de o grupa de cercetatori japonezi, bazata pe tratamentele naturiste traditionale orientale, care dateaza de mii de ani, si este produs intr-o fabrica de top din Germania. 

Modul de administrare al GE 132 :

  • pentru  intretinere este de doua capsule pe zi, o capsula cu jumatate de ora inainte de masa de dimineata si o capsula cu jumatate de ora inainte de masa de pranz.
  • pentru cazurile in care se ia impreuna cu un tratament alopat, doza recomandata este de patru capsule pe zi, doua capsule cu jumatate de ora inainte de masa de dimineata, doua capsule inainte de masa de pranz. In cazul in care persoana care administreaza produsul are gastrita sau alte probleme cu stomacul, este recomandat administrarea produsului dupa masa.
  • recomandarea noastra pentru administrare este de minim trei luni, pentru a putea sa isi faca pe deplin efectul in organism.

 Articole asemanatoare


GE132 - Incepe Bahmu (26-02-2013) GE132 - Incepe Bahmu (26-02-2013)
GE 132 la emisiunea Incepe Bahmu de la Antena2 din data de 26.02.2013 GE 132 este un supliment alimentar compus dintr-un complex de ingrediente antioxidante 100% naturale, care ne ajuta la cresterea imunitatii, reducerea oboselii, stresului, si ne ajuta in completarea nivelului de minerale si vitamine din...
GE132 - Traieste sanatos  (15-02-2013) GE132 - Traieste sanatos (15-02-2013)
GE132 la emisiunea Traieste sanatos de la Antena 2 din data de 15.02.2013 GE 132 este un complex de antioxidanti naturali care ofera organismului mineralele si vitaminele de care acesta are nevoie si pe care noi nu reusim sa i le oferim, din cauza modului sarac de alimentatie, sau al alimentelor...
GE132 la emisiunea  Rai da buni GE132 la emisiunea Rai da buni
GE 132, emisiunea Rai da Buni de la Antena2 din data 19.02.2013 GE 132 este un produs naturist revolutionar care ne ajuta sa ramanem tineri pentru o perioada mai lunga de timp. Deoarece mai multi factori ne obliga sa imbatranim mai devreme, hrana nu mai este la fel de sanatoasa, plina...
GE132 - Agentul VIP GE132 - Agentul VIP
GE 132 la emisiunea Agentul VIP de la Antena2 Antioxidant GE 132 este un supliment alimentar imunostimulator şi antioxidant,previne producerea și acțiunea toxică a radicalilor liberi. Dupa o perioada mare de acumulare de toxine in urma unei supraalimentari din jurul sarbatorilor, in urma...
GE132 - Sanatate inainte de toate ( 13-11-2012 ) GE132 - Sanatate inainte de toate ( 13-11-2012 )
GE 132 la emisiunea Sanatate inainte de toate de la din data de 13.11.2012 GE132 este un complex de antioxidanti compus din sase elemente 100% naturale. Principalul compus al acestuia este Ciuperca Reishi, sau ganoderma lucidum cum este cunoscuta de multa lume, care are in compozitie germaniu organic, de...