ge 132 ge 132 plus ge 132 forte

meniu mobil
Meniu

International Health GE 132


Despre International Health: Compania International Health a fost infiintata in anul 2002, avand filiale si reprezentante la nivel international, in 12 tari din Europa. International Health aduce pe piata complexul de antioxidanti GE 132 si GE 132 PLUS, complex realizat dupa o reteta japoneza, fiind rezultatul studiilor unui colectiv de cercetatori din Japonia condusi de Dr. Kazuhiko Asai. Antioxidantii GE 132 si GE 132 PLUS NATURAL sunt fabricati in Germania, respectand standardele industriei farmaceutice din Unuinea Europeana.

Sloganul International Health: Sanatate si frumusete in fiecare casa!

Misiunea si viziunea International Health: Oferirea de solutii eficiente pentru o viata mai buna si mai sanatoasa, in conformitate cu tendintele internationale si noile descoperiri in domeniul sanatatii.

Activitatea International Health: Compania este prezenta pe piata din Romania, avand ca activitate principala comertul si distributia produselor naturiste GE 132 si GE 132 PLUS NATURAL. Antioxidantii GE 132 si GE 132 PLUS NATURAL sunt suplimente alimentare avizate national si international pentru comercializare, detinand astfel toata documentatia, certificatele, atestatele si studiile impuse de legislatia fiecarei tari.


Valorile International Health
Orientarea catre client  - International Health ofera clientilor si colaboratorilor sai produse de calitate, certificate international, menite sa imbunatateasca sanatatea si calitatea vietii. Compania tine cont de parerile clientilor si partenerilor sai, astfel incat produsele si serviciile oferite sa depaseasca asteptarile clientilor.

Inovatie si creativitate - In toate activitatile sale, firma International Health este orientata catre tot ce este nou, urmarind cele mai recente descoperiri in domeniul sanatatii si imbunatatind in permanenta procesele si produsele oferite pe piata.

Integritate - Compania International Health este preocupata de pastrarea integritatii in toate activitatile sale, respectand cele mai inalte standarde etice in ceea ce priveste promovarea sanatatii si imbunatatirea calitatii vietii.

Munca in echipa - Echipele din fiecare tara in care compania International Health este prezenta, colaboreaza intre ele, cu scopul de a realiza misiunea firmei, aceea de a oferi o viata mai buna si mai sanatoasa clientilor sai. Schimbul de informatii, experienta profesionala si imbunatatirea continua a cunostintelor in concordanta cu cele mai noi descoperiri in domeniul sanatatii constituie elemente centrale ale activitatii intregii echipe International Health.

Cooperare si colaborare - International Health ofera clientilor si colaboratorilor sai informatii despre cele mai bune practici, experiente, cunostinte si noutati privind activitatea, totul cu scopul de a actiona in folosul oamenilor si de a evolua cu succes pe piata din domeniu. International Health are colaborari cu medici, organizatii medicale, presa scrisa si televiziuni, in toate tarile in care este prezenta.Ge 132 pareri, review-uri, opinii


"Folosesc Ge 132 de 5 ani de zile dupa o operatie de cancer de prostata. Sunt un client atat de vechi incat am zis ca este momentul sa imi spun si eu parerea. Dupa operatia de cancer la prostata am intalnit pe cineva care mi-a recomandat antioxidantul GE 132, mi-a vorbit frumos despre el, mi-a povestit cum actioneaza asupra celulelor sanatoase, mi-a povestit despre compozitia acestuia si mi-a explicat cat este de imporatant sa imi protejez si sa imi ajut organismul. Mi-a placut foarte mult ce am auzit si am mers cu incredere toatala atunci cand am inceput sa il administrez. Dupa operatie pentru recuperare am lauat cate 6 capsule de GE 132 pe zi apoi am ajuns la doza de 3 capsule pe zi. Si tot asa o tin de 5 ani, mai faca pauze de cate 3 luni de zile in principiu vara. O sa administrez GE 132 in continuare pentru ca eu de cand il iau nu am mai racit, nu am mai avut stari de moleseala in organism si analizele mi-au iesit bine tot timpul."
- Ionascu

"Cancer pulmonar este diagnosticul meu, nu am avut nici un simptom pana cand intr-o noapte m-am innecat in somn, nu mai aveam aer, m-am trezit panicata si i-am trezit si pe cei din casa cu zgomotele pe care le scoteam. De atunci am ramas cu o durere usoara in piept care ma deranja tot timpul. Cand am mers la medic am descoperit aceasta tumora pulmonara. Parerile medicilor nu au fost prea bune in ceea ce ma privea pentru ca se pare ca eram in stadiul 3. Imediat am inceput chimioterapie, la o luna de la chimioterapie mama mi-a adus pachetul GE 132 forte, am inceput sa administrez doza dubla de cate 6 capsule de Ge 132 si 6 capsule de Ge 132 Plus Natural. Dupa primele 2 luni de administrare am inceput sa simt efectele, ma simteam mult mai bine, dupa chimioterapie nu imi mai era atat de rau iar la 4 luni de la administrare medicii mi-au spus ca tumora a stagnat. Si in momentul de fata, dupa 2 ani de zile tumora este exact cum era in momentul in care am inceput sa iau Ge 132 Forte, inca il mai iau si probabil ca nu o sa mai renunt la el. Am vazut ca si pe site-uri si forumuri sunt pareri foarte bune despre ge 132 si sunt oameni care au avut rezultate la fel de bune ca ale mele
Ge 132 este un produs de incredere aceasta este parerea mea si o sustin prin rezultatele medicale."

- Jenyfer Alina

"Am diabet si ficat gras, am tot facut tratamente, tinut regim si multe altele insa cand ma lasa una ma lua alta. Eram la farmacie la coada si o doamna mi-a spus de Ge 132, l-a laudat atat de tare incat l-am cumparat in ziua respectiva. De cand l-am luat m-am simtit foarte bine, mai urmez tratamentul pentru diabet dar cu ficatul nu am mai avut probleme. Sunt multumita de Ge 132 si o sa il iau cred ca toata viata de acum incolo. Si sotul a inceput sa ia acest Ge 132 si este la fel de multumit, mi-a luat ceva timp pana l-am convins insa acum imi multumeste. Suntem multumiti de ge 132 si va multumim"
- ge132

"am varsta de 59 de ani, problemele cele mai mari sunt cardiovasculare, cardiopatie ischemica mai exact. Afectiunile sunt vechi insa in urma cu 2 ani m-am speriat cel mai tare cand am ajuns la spital si doctorul mi-a prezentat gravitatea problemei. Atunci am descoperit si ge 132 plus natural, o minuatie de produs va spun sincer, de cand il administrez ma simt minunat nu doar pe afectiunea pe care o am, asa in general. Din pensia o parte este pusa deoparte pentru ge 132 plus natural si mi-l comand de la dumneavoastra in fiecare luna. Medicul meu imi spune ca parca intineresc si ca arterele mele incep sa arate tot mai bun, sa nu va mai spun ca de cand iau ge 132 plus natural nu am mai racit domne, iarna nu mai am nicio problema, primavara imi mai apareau niste alergii, nu le mai am nici pe alaea. Va spun sincer ca nu as da ge 132 plus natural pentru nimic in lume."
- Tudorel